Нешка Робева притесни последователите си: Чувствам се зле!

Нешка Робева призна, че усеща слабост и проблеми с главата!

https://goreshto.net/shoubiznes/neshka-robeva-pritesni-posledovatelite-si-chuvstvam-se-zle/116833 Goreshto.net
Нешка Робева притесни последователите си: Чувствам се зле!

Нешка Робева призна, че усеща слабост и проблеми с главата!

Великата треньорка на златните ни момичета - Нешка Робева притесни хората, които я харесват и я следват в мрежата. Тя призна, че се чувства зле и има проблеми с главата и равновесието. За късмет обаче това не се дължи на някаква диагноза, а на магнитните бури.

Знаем, че магнитните бури са много често явление като се случват почти през броени дни. Последната такава бе вследствие на изхвърлена плазма от слънцето и доста хора споделиха, че усещат влиянието й върху организма си.

Особено влияят тези бури при по-възрастните хора или хора с по-отслабена имунна система. Но според Нешка Робева е озадачаващо, че все повече млади хора изпадат под гадния ефект от бурите и се чувстват не в кондиция.

"Това е притеснителното, защото явно с начина си на живот и всички вреди, които сме нанесли сами на природата, вече има своите последици. Преди време, когато аз бях млада, моите набори никога са нямали подобен род проблеми. Бяхме щури, весели, бодри и енергични, а сега, за жалост, срещам все по-изцедени млади хора, хора без енергия и живинка. Трябва да се замислим над това", смята Робева.

И признава, че всеки път, когато я хване "щръклицата" от подобни бури, излиза да прави нещо в градинката си, защото природата й помага.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.