Нети взриви ефира: Разкри защо Дони е заприличал на скелет!

Нети каза истината за Дони в ефир!

https://goreshto.net/shoubiznes/neti-vzrivi-efira-razkri-zashto-doni-e-zaprilichal-na-skelet/54866 Goreshto.net
Нети взриви ефира: Разкри защо Дони е заприличал на скелет!

Нети каза истината за Дони в ефир!

Певицата и актриса Нети взриви ефира в предаването на Алекс Сърчаджиева като отговори на най-задавания от зрителите въпрос. А именно - защо от години насам половинката й Дони слабее ударно и вече е заприличал буквално на скелет.

Алекс попита Нети за причината като й личеше, че и самата тя е потресена от вида на Дони. И тогава Нети обясни, че сигурно мнозина я смятат за лоша жена и домакиня, но тя всеки ден готви на своя Дони това, което той поиска. Работата е там, че той отдавна не искал и да чуе за месо, а минал основно на риба и растителни храни.

"Насочил се е към рибата и вегетарианството, настоява, че така се чувства добре. Готвя му това, което му се яде, но и разбирам, че за доста хора това не изглежда нормално. В крайна сметка е важно да сме здрави, а визията всеки си я носи", каза Нети.

После обаче тя допълнително накара Алекс Сърчаджиева да се опули като призна, че и подрастващата им дъщеря се храни по строго определен начин. При това не просто здравословно, а по известния режим на Зоната.

"Ама как така?! Това не е ли прекалено за едно малко дете, което в момента расте и организмът му се развива?!", полюбопитства искрено Алекс, а Нети й отвърна, че няма лошо и че щерка им от малка е добре да се научи кое е полезно за здравето й и кое не.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.