НЕВИЖДАНО: Жената на Тото от СкандаУ го заряза в ефир! (ВИЖ ШОКА ТУК)

Тото от СкандаУ беше гост на "Преди обед", когато стана случката!

https://goreshto.net/shoubiznes/nevizhdano-zhenata-na-toto-ot-skandau-go-zaryaza-v-efir-vizh-shoka-tuk/141909 Goreshto.net
НЕВИЖДАНО: Жената на Тото от СкандаУ го заряза в ефир! (ВИЖ ШОКА ТУК)

Тото от СкандаУ беше гост на "Преди обед", когато стана случката!

Пълен цирк се разигра днес в студиото на "Преди обед" и ако не друго, то това поне ще вдигне малко плачевния рейтинг на предаването. Както знаем, след напускането на Деси Стоянова и трите нови водещи, подбрани от шефовете на предаването, никой не иска да го гледа.

Зрителите не понасят трите кокошки, както наричат Зейнеб, Оля и Франциска, а евентуалната им смяна става все по-логична, че и спешна. Днес обаче именно Оля правеше интервюто с Тото от СкандаУ, което лекичко й вдигна гледаемостта.

Защо ли?! Ами, защото жената на Йонислав Йотов - Тото го заряза в ефир. Да, Кристин Петринска го направи, но не в буквалния смисъл. Като двойка те още са заедно и си живеят добре, но Кристин трябваше да бъде гост изненада за Тото в предаването и да разкаже на зрителите за него и семейството им.

В мига, в който Оля Малинова се опита да я извика обаче, от вратата не влезе никой и всички останаха като вцепенени. Минаха няколко неловки минути, в които Тото обясняваше, че за него това е съвсем очаквано и нормално, защото всички го зарязвали и...

И тогава отнякъде на бегом изскочи Петър Дочев, хванал Кристин Петринска под ръка, за да я въведе в студиото. Така и не стана ясна причината за този гаф обаче.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.