Ники Илиев в ефир: Саня, съжалявам! Сгреших! (актьорът шокира с признание - ВИЖ ТУК)

Ники Илиев и Саня Борисова бяха заедно близо 10 години!

https://goreshto.net/shoubiznes/niki-iliev-v-efir-sanya-sazhalyavam-sgreshih-aktyorat-shokira-s-priznanie-vizh-tuk/143989 Goreshto.net
Ники Илиев в ефир: Саня, съжалявам! Сгреших! (актьорът шокира с признание - ВИЖ ТУК)

Ники Илиев и Саня Борисова бяха заедно близо 10 години!

Близо десет години бяха семейство Саня Борисова и Ники Илиев, а разводът им, от който вече много вода изтече, сащиса всички. Никой не очакваше такава хубава и сплотена двойка да се раздели, но ето, че се случи. И до днес нито един от двамата няма сериозна половинка, но поне успяха да изгладят нещата помежду си и да бъдат приятели. А дали отново ще опитат да станат семейство, не е ясно...

Ники Илиев обаче направи нещо неочаквано и силно - призна на Саня, че съжалява и то в ефир. Той заяви, че е най-големият виновник за края на любовта им и че го е водело егото, което в крайна сметка го е прецакало.

"Бях егоист, затворен в себе си, не споделях. На практика игнорирах Саня и всичко преживявах сам, вътре в себе си. Не можеше да се води нормален разговор с мен, а когато нещата ставаха напрегнати, вместо да ги изясним, аз ставах и излизах от стаята.

После се появиха финансови затруднения покрай филма, който направих, имах дългове, търсеха ме хора... Още повече се изнервих, изпаднах в депресия, но отново егото ми надделяваше. Да, съжалявам към днешна дата и знам, че аз провалих всичко. На Саня обаче държа и ще й помагам винаги", каза Илиев.

И допълни, че по-скоро няма сериозна връзка в момента, явно нещо мимолетно.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.