Ники Кънчев изгонен от Нова ТВ, на негово място слагат...

От есента се очакват сериозни размествания в програмата на Нова ТВ

https://goreshto.net/shoubiznes/niki-kanchev-izgonen-ot-nova-tv-na-negovo-myasto-slagat/114840 Goreshto.net
Ники Кънчев изгонен от Нова ТВ, на негово място слагат...

От есента се очакват сериозни размествания в програмата на Нова ТВ

Само година след завръщането си в Нова телевизия, Ники Кънчев отново напуска екрана.

Популярното му шоу "Голямото преследване" остава изключено от програмата за есента. На негово място се завръща легендарното "Сделка или не", но този път водещ няма да е Румен Лукав, а Ненчо Балабанов.

"Сделка или не" ще бъде излъчвано вечерта в делнични дни, в 18:00 часа. Зрителите вероятно добре помнят правилата на играта – студиото разполага с 24 затворени кутии, съдържащи суми от 1 стотинка до 100 000 лева. Участникът избира реда, в който ще ги отваря, с възможност да спечели утешителна награда или сума от една от кутиите. Това ще бъде 12-тият сезон на предаването, което дебютира през 2005-та година и продължава до 2009-та, след което прави пауза от една година и продължава да стои на екран още 6 години. След това последва нова пауза.

От Нова не се разкриват причините за смяната на Румен Луканов като водещ, но заявяват, че предстои въвеждането на много нови елементи в предаването. Продуцент на новата версия става "Нак-Зак Вижън". Той е също и продуцент на предаването "Семейни войни", излъчвано всеки делничен ден от 17 часа. За разлика от "Голямото преследване", "Семейни войни" ще продължи да се излъчва.

От телевизията информират, че предаването на Ники Кънчев няма да бъде част от есенната програма, но това не изключва бъдещото му завръщане на екрана.

Също така, в момента се провежда подбор на кандидати за участие в "Сделка или не". Тези, които искат да опитат късмета си, могат да попълнят кастинг формата на уебсайта на Нова телевизия.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.