Ники Кънчев в шок: Остава без предаване, заради Ненчо Балабанов! (ритникът е страшен)

Ники Кънчев и "Голямото преследване" остават в историята!

https://goreshto.net/shoubiznes/niki-kanchev-v-shok-ostava-bez-predavane-zaradi-nencho-balabanov-ritnikat-e-strashen/114455 Goreshto.net
Ники Кънчев в шок: Остава без предаване, заради Ненчо Балабанов! (ритникът е страшен)

Ники Кънчев и "Голямото преследване" остават в историята!

Страшен ритник получава Ники Кънчев, който от есента ще остане без работа и ефирно време. Знаем, че той води "Голямото преследване" по Нова ТВ, което се излъчва ежедневно от 18 часа. След като телевизията обяви официално завръщането на "Сделка или не" обаче, Никито остава валат.

"Сделка или не" се връща на екран след много години прекъсване, но няма да го води познатият ни Румен Луканов, а Ненчо Балабанов. Ненчо не може да си прикрие усмивката, заради кефа, че ще се нагуши с пари, а Кънчев е за съжаление.

Ненчо Балабанов заема екранното му време - всеки делник от 18 часа, което значи "довиждане" за Ники и спиране на финансовото кранче от медията. Кънчев, разбира се, бил и тъжен, и бесен, но не може да каже или да направи нищо.

От друга страна парите са добре дошли за Балабанов, който през ноември ще става татко за втори път. Съпругата му Катрин Русева, с която се ожениха сравнително скоро, е бременна и чака момиченцето им.

Ненчо вече има един пораснал син от бившата си жена, а сега ще се грижи и за новото си семейство, което ще рече, че една "финансова инжекция" му е дори наложителна. А колко ще издържи на екран предаването му, тепърва ще видим и разберем.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.