Николета Лозанова не спира да нагъва: Постоянно ям пици, ще стана 100 кила!

Николета Лозанова яде за двама или за трима!

https://goreshto.net/shoubiznes/nikoleta-lozanova-ne-spira-da-nagava-postoyanno-yam-pici-shte-stana-100-kila/121130 Goreshto.net
Николета Лозанова не спира да нагъва: Постоянно ям пици, ще стана 100 кила!

Николета Лозанова яде за двама или за трима!

Страшен апетит се е отворил на Николета Лозанова. Половинката на Ники Михайлов сама признава, че не спира да яде, но това е съвсем нормално. Както знаем, тя е бременна и не само, че се полага да яде за двама, но и най-вероятно храната трябва да е за трима.

Разбра се, че Лозанова е заченала ин витро, а при подобен начин на оплождане бебетата в корема на родилката винаги са две, а може и три. Ин витрото се наложило заради репродуктивни проблеми от страна на Ники Михайлов, който бил неспособен да й направи бебе по нормалния път.

НиЛо обаче от години мечтае да роди наследник на най-голямата си любов, защото синът на Боби Михайлов няма деца и винаги се е грижил като истински баща за отрочетата на половинките си - първо на Алисия, а после и с Никол Божинова на Николета.

Затова и на НиЛо днес изобщо не й пука дали ще стане сто кила, както самата се шегува, а се храни подобаващо, за да се развива добре плодът или двата плода.

"Ям пица почти постоянно, обичам и да си хапвам в леглото, без много да мърдам. Сега обаче е важно бебето, а не аз, така че не ми пука за килограмите. Ще ги сваля като родя. И без това се радвам на добър ген", смее се бременната Николета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.