Николета Лозанова показа белега от раждането: С него се гордея най-много! (СНИМКИ)

Николета Лозанова се бори дълго, за да роди дъщеря си Борислава!

https://goreshto.net/shoubiznes/nikoleta-lozanova-pokaza-belega-ot-razhdaneto-s-nego-se-gordeya-nay-mnogo-snimki/140082 Goreshto.net
Николета Лозанова показа белега от раждането: С него се гордея най-много! (СНИМКИ)

Николета Лозанова се бори дълго, за да роди дъщеря си Борислава!

Николета Лозанова през годините е приемана някак лековато и на моменти дори с присмех от хората. Причината е ясна - защото е плеймейтка, която по дефолт се счита за празноглава, лесна, златотърсачка и още род подобни определения. Които, ако трябва да сме честни, са си напълно основателни в повечето случаи.

Казваме в повечето, защото НиЛо показа, че със сигурност не е евтина пача, която се слага на различни мъже или на дъртаци за пари. От години за нея има само един мъж и това е Николай Михайлов, когото съвсем скоро направи и баща.

За Николета малката Борислава е второ дете, а за Ники Михайлов е първо. Щастието на двойката обаче става тройно по-голямо заради факта, че ебето Борислава е било доведено доста трудно на този свят. В течение на година и отгоре Лозанова е имала проблеми със зачеването като с мъжа й са обиколили де що клиника има - както у нас, така и в Турция.

За щастие, накрая съдбата им се усмихва и успяват. А белега, който Николета показа публично преди минути в мрежата, е нещото, което в този миг обожава в тялото си.

"С този белег се гордея най-много", призна Лозанова.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.