Николета Лозанова в мрежата: Опънах се! (Потребители: Изглеждаш с 10 години по-стара)

Николета Лозанова се показа от клиника за красота!

https://goreshto.net/shoubiznes/nikoleta-lozanova-v-mrezhata-opanah-se-potrebiteli-izglezhdash-s-10-godini-po-stara/111687 Goreshto.net
Николета Лозанова в мрежата: Опънах се! (Потребители: Изглеждаш с 10 години по-стара)

Николета Лозанова се показа от клиника за красота!

Николета Лозанова предприе поредните мерки, свързани с "красотата" й, която става все по-относително понятие. Като се има предвид, че половинката на Ники Михайлов не е спирала да се "пипа" и "коригира" повече от десетилетие, вече е напът да замяза на мумия, гледана на живо.

Тя обаче не се и замисля, а блъска в лицето си отново. Този път някакви странни инжекции, пълни с разкрасяваща течност, които й бият директно в областта на ушите. За да й се "дръпнело нагоре" лицето и да се постигне така нареченият лифтинг без операция.

Лозанова се похвали колко доволна е от процедурата, която, предполагаме, е била безплатна или поне наполовина по-евтина за джоба й, заради рекламата. Но ако тя се харесва и цвили от кеф колко е подмладена, потребители в нета си казаха мнението директно.

Мнозина й заявиха в прав текст, че е била красиво момиче, но преди повече от 10 лета. А с постоянните си корекции се е докарала на Мортиша Адамс, че и отвъд нея.

"Николето, така си се наблъскала и то отдавна, че мязаш на поне 10 години по-стара, отколкото си. Не си ли наясно, че тези неща, които си правиш по лицето, са нож с две остриета и накрая ще заприличаш на чучело, което оправяне няма", коментират потребители.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.