Николета Лозанова взриви мрежата с признание: Бременна е от Ники Михайлов?!

Николета Лозанова излезе с неочаквано и странно признание!

https://goreshto.net/shoubiznes/nikoleta-lozanova-vzrivi-mrezhata-s-priznanie-bremenna-e-ot-niki-mihaylov/113573 Goreshto.net
Николета Лозанова взриви мрежата с признание: Бременна е от Ники Михайлов?!

Николета Лозанова излезе с неочаквано и странно признание!

Какво става и защо Николета Лозанова се държи толкова загадъчно - питат се нейни последователи, след като преди броени часове тя излезе с неочаквано и странно признание в нета.

НиЛо написа, че миналата нощ е била най-незабравимата в целия й живот и ще я почни вечно. Толкова. Ни повече, ни по-малко и, разбира се, не пожела да отговори на многото въпроси и да уточни какво точно визира.

При все, че с Ники Михайлов са заедно вече години наред и делят един покрив и легло, надали става дума само за незабравимо интимно преживяване. "То по-скоро ще ги хване рутината, отколкото тепърва тя да чурулика какъв нечуван и невиждан жребец е Никито", смеят се в нета.

Остава другият вариант и той е плеймейтката и Михайлов да са научили "благата вест" вчера, а тя е, че най-после ще си имат бебе. Знаем, че Лозанова наскоро потвърди официално, че иска да направи вратаря баща. Преди това не се престрашаваше да говори публично по тази тема и може би настоящата й смелост си има обяснение.

Напълно възможно е Николета и Ники да са направили тест за бременност и той да се е оказал положителен. При все, че Михайлов още няма отрочета, им го пожелаваме от сърце.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.