НОКАУТ: Евгени Генчев се срещна с Милена от "Ергенът" и попиля с думи Алек Младенов!

Евгени Генчев учи Милена Соколова да свири на пиано!

https://goreshto.net/shoubiznes/nokaut-evgeni-genchev-se-sreshtna-s-milena-ot-ergenat-i-popilya-s-dumi-alek-mladenov/134887 Goreshto.net
НОКАУТ: Евгени Генчев се срещна с Милена от "Ергенът" и попиля с думи Алек Младенов!

Евгени Генчев учи Милена Соколова да свири на пиано!

Вторият ерген - Евгени Генчев отново беше в студиото на Би Ти Ви днес и се срещна с една от най-запомнящите се участнички от последния сезон - Милена Соколова. Миленка винаги е имала желание да се научи да свири на пиано и Генчо с удоволствие откликна.

Бившият годеник на Валерия Георгиева се зачуди за кратко с коя лесна мелодийка да започнат уроците, но после се разсмя и каза: "Не знаех с кое да започнем, но се сетих за финала на вашия сезон и затова реших да е с "Мила моя мамо". Като те науча, а ти схващаш бързо, съм сигурен, че ще очароваш всяка мъжка майка", изстреля Евгени, с което, разбира се, захапа Алек Младенов.

"Смятайте щом Генчо бъзика Алек, тъй като и той е близък с майка си Светла, за какъв женчо става дума при Младенов. Разби го!", коментират и потребители в нета.

Иначе Евгени не обели и дума за Валерия Георгиева, но от седмица се знае, че двамата са разделени. Той дори не присъства на скорошния рожден ден на веганката, което е повече от показателно. А и двамата вече не се следят в социалните мрежи, както преди.

Дали има нови хора в живота им, можем само да гадаем, поне засега.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.