НОВ ШОК: Кали пак се изгаври с лицето си! (коя е тази жена - СНИМКИ)

Кали явно е решила да се направи на мумия, недоволстват фенове!

https://goreshto.net/shoubiznes/nov-shok-kali-pak-se-izgavri-s-liceto-si-koya-e-tazi-zhena-snimki/112597 Goreshto.net
НОВ ШОК: Кали пак се изгаври с лицето си! (коя е тази жена - СНИМКИ)

Кали явно е решила да се направи на мумия, недоволстват фенове!

Какво става с Кали? Жената още няма 50 години, само на 47 е, а все по-ударно и решително се прави на мумия. Това възкликнаха мнозина при вида на лицето й на последното фото, което певицата пусна днес. Калито реши да зададе тъпичкия, но неангажиращ въпрос кой къде е посрещнал Джулая, само дето хората така се стреснаха от вида й, че си забравиха отговорите.

Устата на певицата е най, ама най-фрапантното нещо в картинката, защото се е докарала на Жокера. Всеки, който е гледал филма и познава героя, може да го открие във физиономията на Кали. Какво е това устище, с което спокойно може да яде вафлите напряко, не е ясно, но тя нямаше такава паст преди.

Очевидно е, че чалгарката е правила нещо в областта на бузите и скулите си, което е дало този "очарователен" дефект в устата й. Е, тя явно се харесва, така че няма да й търсим повече кусури, само ще й кажем, че преди беше къде, къде по-симпатична.

Потребители така се пищисаха от вида на Калито, че директно попитаха дали още е с гаджето си и дали онзи не си е "бил камшика" след прясното й "разкрасяване".

"Ако и при това положение е с нея, значи верно я обича. Душата й обича, де, то какво друго, при това "окепазено" положение", коментират ги зевзеци в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.