Нова радост за Мария: Миро Дзвера може да я бие, но вижте какви дарове й носи! (СНИМКИ)

Мария се изфука с поредния подарък от мъжа си бияч!

https://goreshto.net/shoubiznes/nova-radost-za-mariya-miro-dzvera-mozhe-da-ya-bie-no-vizhte-kakvi-darove-y-nosi-snimki/110415 Goreshto.net
Нова радост за Мария: Миро Дзвера може да я бие, но вижте какви дарове й носи! (СНИМКИ)

Мария се изфука с поредния подарък от мъжа си бияч!

Радости, гадости, пак радости... Явно такава е философията на Мария, която доказа, че щом има финансов келепир от брака си, нищо не може да й попречи да го съхрани. Еле пък някакъв си бой от мъжО...

Откакто Мирослав Соколов или Миро Дзвера (има защо да му казват така) я опердаши яко и преспа някоя нощ в ареста, Марчето си го прибра. Е, може да му е помрънкала малко и да го е помолила повече да не я шамари, но и му показа как ще му прости най-бързо и трайно - с подаръци.

Двамцата се събраха и Миро тутакси й подари голям букет с цъфнали пролетни китки, после я заведе на почивчица в Гърция, а днес й тури на пръстчето пръстен с диамант.

Как да не го забележим, като Марийка го развя първо във видео, а после го изтипоса и на снимка - сакън да не остане човек, който да не види как я глези Дзерчето (преди или след боя).

Пръстенът на Мара Отварачката, която към днешна дата се е боядисала червенокоса, е с един по-голям диамант и няколко малки по халката. По преценка на що-годе запознати, не е изключено бижуто да струва около 50 хиляди лева.

"Тоя балък Миро шляпа, после киха. Ама толкова му е акълът, само като го погледнеш и си личи, че е селски бек", наредиха го потребители в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.