Новият ерген Александър Младенов си отдъхна: Не допуснаха Барбито Андреа до участие! (тя е бясна)

Андреа Иванова не крие, че е обидена на продукцията!

https://goreshto.net/shoubiznes/noviyat-ergen-aleksandar-mladenov-si-otdahna-ne-dopusnaha-barbito-andrea-do-uchastie-tya-e-byasna/115649 Goreshto.net
Новият ерген Александър Младенов си отдъхна: Не допуснаха Барбито Андреа до участие! (тя е бясна)

Андреа Иванова не крие, че е обидена на продукцията!

Бясна, обидена, огорчена - така се чувства Андреа Иванова от Бургас, наричана още Барбито Андреа (макар само тя да открива някаква прилика между себе си и куклата)...

Както знаем, мацката с рекорден брой операции, пожела да участва в новия сезон на "Ергенът" и се яви пред екипа на продукцията. Тя попълнила въпросника с над 160 въпроса, отговорила чинно и почтено на всичко и се надявала да се бори за сърцето на Александър Младенов, но ядец! Онези я отхвърлили.

"Ама как може, защо направиха това?! Да, за мен това е лично отношение и дори дискриминация, защото аз се представих на ниво, държах се културно и възпитано, на фона на други участнички, които видях", признава разочарованата Андреа.

Тя е категорична, че повече не иска и да чуе за български ефир и се закле, че ще се представя само за западни медии. Сигурни сме обаче, че един човек е най-щастлив от решението на продукцията и това е самият ерген Алекс, който в противен случай щеше да ходи да му леят куршум.

"Вие представяте ли си какъв цирк щяха да бъдат двамата на екрана - на среща на пейката или на индивидуална?! Чак яд да те хване, че не са я одобрили, голямо шоу щеше да падне", коментират в нета.

1 Коментара

Еleonora

преди 8 месеца

Слава Богу ,че урод няма да гледаме този сезон

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.