Ново 20: Антония Петрова шашна с огромно силиконово виме! (СНИМКИ)

Антония Петрова не спира да се "разкрасява", макар да отрича!

https://goreshto.net/shoubiznes/novo-20-antoniya-petrova-shashna-s-ogromno-silikonovo-vime-snimki/113018 Goreshto.net
Ново 20: Антония Петрова шашна с огромно силиконово виме! (СНИМКИ)

Антония Петрова не спира да се "разкрасява", макар да отрича!

Застаряващата миска Антония Петрова не спира да повтаря като папагал от време оно, че била естествено красива (разбира се, красотата е субективно понятие), че не си е пипала нищо и че не й се налага да го прави.

Е, хубаво, ама времето и снимките, които пуска, отдавна доказват точно обратното. Тоца има няколко корекции по лицето, които са очеИЗвадни, особено ако сравним новите със старите й фотоси. Устните, скулите, брадичката - абе, всичко това й е ново, "пипнато".

А сега съпругата на Ивайло Батинков ни "извади очите" с новите си силиконови балкони, които засне в близък план по време на концерта на Хари Стайлс, който бе във Виена.

Явно Антония е решила да коригира и да повдигне малко бюста си, вероятно увиснал след двете раждания. Но не само го стегна, а и го увеличи - като ще е гарга... знаете...

Потребителите обаче са категорични, че в момента тя прилича досущ на крава с напращяло виме, която чака да я издоят. "Направо си за кравефермата. Там може да се съберете с оная Андреа от Бургас и с още дузина кифли, дето сте готови да се изгърбите, ама да има бол", попиляха я в нета.

Тоца обаче е взела мерки срещу критикарите като от известно време е забранила коментарите под постовете си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.