Ново 20: Докато щерка й нагъва дюнери, Глория не слага нищо в устата си с дни!

Глория се подлага на все по-чести "гладни дни"!

https://goreshto.net/shoubiznes/novo-20-dokato-shterka-y-nagava-dyuneri-gloriya-ne-slaga-nishto-v-ustata-si-s-dni/54819 Goreshto.net
Ново 20: Докато щерка й нагъва дюнери, Глория не слага нищо в устата си с дни!

Глория се подлага на все по-чести "гладни дни"!

Глория и Симона Загорова са майка и дъщеря, но са колкото еднакви, толкова и различни. Безспорна е приликата им в лицето, макар че щерката е с едни около 15, че и отгоре, килца по-тежка от примата на фолка. Разбира се, за това си има причина и тя е ген, но и обилно похапване.

Както наскоро стана ясно, Симона обожава пици и дюнери, и особено след участия не пропуска да си навакса изхабената енергия като си хапне едно мазно дюнерче посред нощите.

За разлика от нея, Глория отдавна е на диети. Знаем, че певицата навремето мина и през ножа на пластичния хирург като си направи липосукция, но впоследствие реши, че не може постоянно да я режат и предпочете да се лишава от лакомства.

Близки до нея обаче разкриха, че с напредването на годинките и с наличието на супер младо гадже, Глория е станала направо маниачка на тема слабо тяло. Ако преди често правела диети и спазвала различни режими, то от доста време насам започнала да не се храни по цели денонощия.

Наричала това здравословен и пречистващ глад, който се състоял от едно, две, че дори и три денонощия, в които човек кара на вода и чайове - нищо друго, камо ли твърди храни.

Освен телесния глад, Глория се отдавала и на молитви, които продължавали поне по пет пълни минути на ден. Примата е убедена, че така се пречистват и тялото, и душата, което е по-важно.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.