Ново 20: Емили Тротинетката стана Фатма, прие исляма! (виж още)

Емили Тротинетката отново шокира с приумиците си!

https://goreshto.net/shoubiznes/novo-20-emili-trotinetkata-stana-fatma-prie-islyama-vizh-oshte/52060 Goreshto.net
Ново 20: Емили Тротинетката стана Фатма, прие исляма! (виж още)

Емили Тротинетката отново шокира с приумиците си!

Светът се обърка тотално. Дотолкова, че някои хора вече си сменят религията, все едно си сменят г@щите. Поредната популярна нашенка, която обяви, че станала мюсюлманка, е самата Емили Тротинетката (макар още да не знаем като "тя" или "то" да говорим).

Емили съобщи решението си преди дни като заяви, че приела исляма, защото в джамията се чувствала много по-добре и по-спокойна. Тя дори си направила труда да прочете целия Коран, но какво и колко е разбрала от него, е друга тема...

"Емилито стана Фатма. Ай честито!", бъзикат я в мрежата, макар още да не е ясно какво ще бъде мюсюлманското й име. Фатма е често срещано и затова мнозина го използват в шегите си, подобно на Мюмюн.

"Тя хубаво си е сменила религията, но в исляма нямаше ли някакви по-твърди правила и разбирания за нейното състояние и положение?! Жена ли е, мъж ли е, или кво си вика - щом Истанбулската конвенция е приета там, значи това ще да е меката на такива като мен", коментират в нета.

Емили не уточнява нищо повече, нито пък става ясно кое я е накарало да смени вярата си. Ще припомним само, че преди това Емилито се хвалеше, че е част от Свидетелите на Йехова.

"Ти си адски объркано нещо, вземи се лекувай!", съветват я някои в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.