Няма да го бъде: Крисия попари гаджето си с тези думи в ефир!

Крисия Тодорова беше показала приятеля си, но явно не е нещо сериозно!

https://goreshto.net/shoubiznes/nyama-da-go-bade-krisiya-popari-gadzheto-si-s-tezi-dumi-v-efir/133077 Goreshto.net
Няма да го бъде: Крисия попари гаджето си с тези думи в ефир!

Крисия Тодорова беше показала приятеля си, но явно не е нещо сериозно!

Мнозина още гледат на нея като на малкото сладко момиченце, което изпя песен на Бионсе и размаза Слави Трифонов и цяла България. А после излезе на сцената и спечели детската Евровизия... Е, тогава Крисия Тодорова беше само на девет-десет годинки, а сега вече е на 20. Дали хората я приемат пораснала, или не, не я касае особено, защото тя отлично знае коя е.

Това заяви Криси в интервю за национална телевизия днес и призна, че не е оставила детето, което беше. "Аз съм си все същото момиченце, а и не искам да се разделям с него никога. Просто днес съм по-пораснала и отговорностите ми също са по-големи", каза Криси.

Чаровницата от Разград призна намерението си да позагърби музиката, в името на киното и обяви, че иска да се занимава с актьорско майсторство. "Все още това ми е мечта и не смятам да се отказвам от нея. Искам да снимам в киното и да се развивам в тази насока", сподели Крисия.

След което индиректно заби як шамар на гаджето си, като категорично обяви, че иска да бъде на върха - но на върха на свободата. Очевидно е, че младата дама не смята да се обвързва сериозно, какво остава да говорим да бракове и деца...

Наскоро тя показа снимки с млад мъж с татуси, който явно е нейното гадже, но и днес тя откровено си призна, че кариерата и самата тя, мечтите й, са далеч по-важни за нея от едната гола любов...

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.