Няма да я познаете: Ето каква е била истинската Теди Александрова, преди джуките и скулите! (СНИМКИ)

Теди Александрова не прилича на себе си!

https://goreshto.net/shoubiznes/nyama-da-ya-poznaete-eto-kakva-e-bila-istinskata-tedi-aleksandrova-predi-dzhukite-i-skulite-snimki/111507 Goreshto.net
Няма да я познаете: Ето каква е била истинската Теди Александрова, преди джуките и скулите! (СНИМКИ)

Теди Александрова не прилича на себе си!

Тя просто не прилича на себе си - така потребителите в мрежата коментираха снимка, която Теди Александрова сама публикува, за да се похвали. Да, очевидно е, че на фотото тя не е по-млада, а си е направо малко дете, на може би около 4 годинки. Други хора обаче имат нещо общо с детските си снимки, поне в излъчването, докато Теди не.

Виждаме я като сладко и напълно естествено дете, много усмихнато и лъчезарно. Тогава тя е живеела в Лом и определено е радвала съседските бабички. Дребно и русо фъстъче с широка усмивка - е, усмивката си я има и днес, но е така преработена и трансформирана от хиалурона, че все едно е друга.

Теди Александрова е още млада, но започна с пластичните и козметични промени преди доста години, което със сигурност ще повлияе адски кофти на кожата й, ако вече не е станало, коментират запознати.

По едно нещо обаче тя си прилича с детския си образ и това е розовият цвят. Той й е бил любим тогава, а и все още е. Макар да е на годинки за това бонбонено розово, чалгаджийката си го тачи много и почти постоянно го включва в стайлинга и грима си.

А дали животът й е в розово и дали най-после е открила друга любов след Емрах Стораро, който се подигра с нея, това тя все още не казва.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.