Няма да я познаете: Вижте как изглежда днес Елинор – дъщерята на Боби Михайлов! (СНИМКИ)

https://goreshto.net/shoubiznes/nyama-da-ya-poznaete-vizhte-kak-izglezhda-dnes-elinor-dashteryata-na-bobi-mihaylov-snimki/47474 Goreshto.net
Няма да я познаете: Вижте как изглежда днес Елинор – дъщерята на Боби Михайлов! (СНИМКИ)

Елинор стана копие на своя баща Боби Михайлов!

Ще познаете ли коя е тази млада сладурана?! Надали и затова ние ще ви издадем името й. Това е Елинор – дъщерята на Боби Михайлов от брака му с Мария Петрова. Елинор е малката сестричка на Ники Михайлов, който има и по-голяма сестра, с която са от първата жена на Борислав Михайлов.

Елинор скоро чукна 23 години, но девойката отдавна е в Щатите, където живее и учи. Гордостта на Боби Михайлов и Мария Петрова е отличничка в университета в Бостън, където следва международни отношения и се представя чудесно. Елинор искала да се върне и да се развие професионално у нас, но мнозина се съмняват, че ще го направи реално, предвид все по-нарастващата икономическа и политическа криза.

Елинор е много близка с брат си Ники, а май и с половинката му Николета Лозанова. С НиЛо обаче са коренно различни, защото докато първата е типичната нашенска плеймейтка, с мания по ботокс, хиалурони, силикон и прочие, то Елинор е повлияна от живота зад океана и е съвсем естествена.

Сега, вече пораснала, мнозина твърдят, че е станала пълно копие на своя баща, но определено има и черти от майка си, която бе сред златните ни момичета навремето по художествена гимнастика.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.