Няма равна: Цвети от "Хелс Китчън" пак блесна с простотия! (попиляха я)

Цвети от "Хелс Китчън" е симпатяга, но простотията й идва в повечко!

https://goreshto.net/shoubiznes/nyama-ravna-cveti-ot-hels-kitchan-pak-blesna-s-prostotiya-popilyaha-ya/111500 Goreshto.net
Няма равна: Цвети от "Хелс Китчън" пак блесна с простотия! (попиляха я)

Цвети от "Хелс Китчън" е симпатяга, но простотията й идва в повечко!

Сладураната на "Хелс Китчън" - Цветомира от Враца отново блесна на екран, но не показа нещо ново, а присъщата си простотия. Да, момичето е естествено и дори чаровно, но не може да се похвали с интелектуални наченки. С две думи, простовато е - това констатираха отново потребителите в нета, на които им омръзна да гледат изцепките на Цвети.

По време на вечерята на Виктор, който бе заложил на турска кухня, Цветомира отново гръмна с бисери, че се ояли като Али Реза и си напълнили тумбаците, които щели да се пръснат. Дали врачанката си беше подпийнала, или дори се беше напила, не е ясно, но се държеше не особено адекватно.

Днес тя ще готви в "Черешката", а зрители коментират, че вероятността да я пропуснат е голяма. "Ох, тази беше забавна в началото на предаването, но вече ни омръзна. То едно и също. Горкото момиче не може да разнообрази с нещо, толкова му е пипето и ги приказва все еднакви простотии. Крайно време е да не я дават повече, защото не е смешно вече, жалко е", коментират в нета.

Припомняме, че Цветомира беше абитуриентка през май и се появи на бала си с обилен грим, тежки изкуствени мигли и визия на треторазрядна чалгарка. Не може да се отрече, че е симпатична и дори хубавка, но красотата е свързана тясно с класата, стила и ума на една жена, а те са в лек дефицит при Цвети.

"Момиче, вземи и прочети поне една книга, научи нещо, че да можеш един разговор с хората да проведеш. Готвенето е добре, но трябва и да си говориш с бъдещия ти мъж, ако има такъв да те вземе", насосват в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.