Няма спирка: Диана Димитрова не миряса, подаде нова жалба срещу Вергов! (ВИЖ ТУК)

Диана Димитрова яко се е заяла с Юлиан Вергов!

https://goreshto.net/shoubiznes/nyama-spirka-diana-dimitrova-ne-miryasa-podade-nova-zhalba-sreshtu-vergov-vizh-tuk/111095 Goreshto.net
Няма спирка: Диана Димитрова не миряса, подаде нова жалба срещу Вергов! (ВИЖ ТУК)

Диана Димитрова яко се е заяла с Юлиан Вергов!

Няма спирка, няма мира - така се действа, когато си била грубо отхвърлена като любовница на обвързан мъж, а отгоре на всичко твърдиш, че и те е набил на изпроводяк. Да, сещате се, че иде реч отново за Диана Димитрова и Юлиан Вергов, срещу когото е подадена нова жалба в съда.

Всъщност жалбата до съда е провокирана от забавянето на делото по казуса, а актрисата настоява да разбере какво се случва.

"Нищо не знам и затова не искам да давам каквито и да е интервюта сега. Нямаме никакви вести с моя адвокат, но все се надявам, че има закони в тази държава и че може би поне веднъж те ще проработят. В момента сме в етап на изчакване, но в крайна сметка ще разберем дали ще се случи нещо, или не", каза Димитрова.

Докато чака резултати тя не е спирала да рисува и да играе в театъра. Колкото до Юлиан Вергов, не се е оплакала от нова среща или телефонен контакт с него, което ще рече, че той тотално я е игнорирал.

Припомняме, че след скандала с побоя, всички колеги на Вергов от лекарския сериал скочиха с официално писмо до медиите в негова защита. Те се изредиха да твърдят, че той не е пипнал и с пръст Димитрова, а тя сама е паднала, след като е била бутната от него, за да мине покрай нея.

А че двамата са били любовници и тя е изпращала потресаващи съобщения до непълнолетната му тогава щерка, е отдавна ясно.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.