Няма такъв цирк: Силвия Лулчева направи на маймуни водещите на Би Ти Ви! (попиля ги)

Силвия Лулчева не си поплюва и се заяде яко в ефир!

https://goreshto.net/shoubiznes/nyama-takav-cirk-silviya-lulcheva-napravi-na-maymuni-vodeshtite-na-bi-ti-vi-popilya-gi/120393 Goreshto.net
Няма такъв цирк: Силвия Лулчева направи на маймуни водещите на Би Ти Ви! (попиля ги)

Силвия Лулчева не си поплюва и се заяде яко в ефир!

Актрисата Силвия Лулчева направи истински цирк в ефира на Би Ти Ви като буквално обърна на маймуни водещите Бесте Сабри и Митьо Маринов. Двамата говореха нещо за изборите, а после й зададоха въпрос за последната й постановка в театъра - да разкажела какво, как и защо...

Вместо отговор, Силвия изведнъж им заби въпроса дали те изобщо ходят на театър, за да има смисъл да дискутират подобни теми и коя е била последната постановка, която са гледали. Настояваше да й кажат името, с което директно ги хвана в капана.

Митьо веднага започна да заеква и да се чуди, дори си постави ръката под брадичката - уж да демонстрира замислен вид, но така и не успя да се сети за заглавие на спектакъл. Сабрито пък смотолеви, че гледала пиеса с Любо Нейков, в която била и Алекс Сърчаджиева, ама не си спомняла как се казва точно.

"Ама моля ви се, ходете на театър повечко, иначе как ще си правите интервютата", подсмихна се иронично Лулчева. А Сабри опита да се пошегува, че продуцентите не ги пускат, заради многото работа.

"Как да не ви пускат?! Те не разполагат с вечерните ви часове и не ви казват как и къде да ги прекарате, нали?! Ето, аз лично ги моля, нека ви купят билети за театър, както ви дават карти за фитнеса", тотално ги попиля Силвия Лулчева.

 

3 Коментара

Даниела

преди 5 месеца

Да, точно ги попиля. А тя, Лулчева, беше права. Тези млади хора просто не знаеха: Кой аджеба стой срещу тях? за съжаление, бяха я подценили, а не трябва.

Коментирай

Веселин

преди 5 месеца

Умното си е умно,а журналята стават от тъпи,по-тъпи,ама важното е да са лоялни към говедарите от ФАЩ,които плащат,затова сме на това дередже!!!

Коментирай

Венци

преди 5 месеца

@Даниела Повярвай ми изобщо не знаеха кой седи срещу тях. Силвето е огън и не цепи басма на никого.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.