Няма такъв карък: Есмер Омерова проплака за кошмара си!

Есмер Омерова така и не случи на мъж!

https://goreshto.net/shoubiznes/nyama-takav-karak-esmer-omerova-proplaka-za-koshmara-si/118786 Goreshto.net
Няма такъв карък: Есмер Омерова проплака за кошмара си!

Есмер Омерова така и не случи на мъж!

Така и не случи на мъж татарката Есмер Омерова, която роди първия си син Елай от Благой Георгиев. С Джизъса бързо стигнаха до развод, а сега и второто й дете остана без баща. И това ако не е любовен карък, здраве да му кажеш!

Самата Есмер повдигна завесата и разкри истината за втората си бременност, тъй като въпросите около нея бяха наистина много. Тя не се бе показвала с никой мъж публично, а изведнъж я видяхме с корем, а после и с бебе на ръце - живо да й е и здраво!

Е, оказа се, че Омерова и "оплодителят" й са се разделили още, когато тя е била в третия месец. А причината не е изневяра, а разкритието, че мъжът до нея е престъпник.

"Разбрах, че се занимава с незаконни неща, има връзки с мафията и е лош човек. Не искам такъв баща за децата си, така че ще ги гледам сама. Оправих се след Благой, ще се оправя и сега. Не ми трябва такъв мъж", отсече Есмер.

Знаем, че татарката не дава на Джизъса да се вижда с Елай, защото е на принципа, че или ще бъде баща всеки ден, или изобщо не става за такъв. Но не можем и да си кривим душите, че футболистът е тръгнал да "реве". Благо изглежда все така ухилен и отдаден на любовите си. Настоящата в момента е Ивана Главчева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.