Няма такъв смях: Глория се "фотошопира" все едно е щерка на Ивана! (двете се засякоха на морето - СНИМКИ)

Ивана и Глория със случайна среща на морето!

https://goreshto.net/shoubiznes/nyama-takav-smyah-gloriya-se-fotoshopira-vse-edno-e-shterka-na-ivana-dvete-se-zasyakoha-na-moreto-snimki/114181 Goreshto.net
Няма такъв смях: Глория се "фотошопира" все едно е щерка на Ивана! (двете се засякоха на морето - СНИМКИ)

Ивана и Глория със случайна среща на морето!

Случайна среща край морето споходи двете чалга прими - Ивана и Глория. Както знаем, те са едва ли не нещо като родоначалнички на поп фолка у нас, но въпреки това не са и никога не са били приятелки.

Имаме предвид, че да - винаги са били в добри колегиални отношения, но дотам. Никога не сме ги виждали заедно като по-близки хора, каквито бяха Преслава и Галена, или сега Преслава и Софи Маринова...

Разбира се, след като се засякоха на родното Черноморие, двете не пропуснаха да се снимат и да зарадват феновете си в нета. Потребители това и чакаха, като моментално ги помолиха да планират дуетно парче.

Дали Ивана и Глория ще го направят, не знаем, но знаем какви реакции предизвика още фотото им в нета. Кадърът е бил така яко фотошопиран, че на него Гло се опитва да се докара щерка на Ивана.

Забележете лицата на двете - очевидно е, че и по физиономията на Ивана е играл фотошоп и са слагани малко филтри, но при Глория е страшно. Там е така филтрирано, че певицата е подмладена с едно двайсетина години, което е просто смешно, защото възрастовата им разлика с Ивана не е толкова голяма.

Глория сега удари 50-така, а колежката й е на 54 - нищо разлика. Нищо разлика е и във визиите им, но ако ги видиш на живо. А така... ами честито на Ивана, която се сдоби с още една щерка.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.