Няма такъв смях: Наталия Кобилкина взе на заплата бившия си Такис Дретакис!

Такис бил толкова закъсал, че Наталия Кобилкина го съжалила!

https://goreshto.net/shoubiznes/nyama-takav-smyah-nataliya-kobilkina-vze-na-zaplata-bivshiya-si-takis-dretakis/114222 Goreshto.net
Няма такъв смях: Наталия Кобилкина взе на заплата бившия си Такис Дретакис!

Такис бил толкова закъсал, че Наталия Кобилкина го съжалила!

Голямо е сърцето на тая жена и туй-то. Наталия Кобилкина, чиято мисия в живота е да прави жените богати и щастливи, сега се превърна в месия за своя бивш съпруг. Оказа се, че тя взела на работа и съответно на заплата Такис Дретакис, чието финансово положение било извън контрол. Сиреч - скъсал джоба, човекът.

Такис имал куп дългове към хора и институции, които и до днес не можел да погаси, а онези ставали доста настоятелни и с право. Затова Кобилкина решила да му подаде ръка с някой лев в нея - все пак е баща на сина й.

Та Такис се изявява като съветник, лайф коуч, гуру или както искате го наречете, по финансови и бизнес въпроси. Той обяснявал на хората как да бъдат успешни в бизнес начинанията си и да натрупат състояние. Е, как да кажем... не искаме да коментираме ума и съветите на Такис, но личното му положение май е предостатъчно, за да заключим колко са успешни насоките му...

За тези, които все пак искат да се допитат до гърка по някои въпроси, цените са следните. Сам човек на лична среща с Такис - 120 лева (че какво му плащаш), ако отидете семейно цената пада на 150 лева (колко щедро), а ако искате извънредна среща по Скайп, трябва да платите 250 лева (извънредното си е извънредно).

Така така, както се казва - ако щете! Но човекът си работи и си получава заплатата от бившата жена, това е похвалното.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.