Обичаната Марги Хранова навърши 72 обидена: Държавата ме унизи жестоко!

Марги Хранова не крие огорчението си от родните управници!

https://goreshto.net/shoubiznes/obichanata-margi-hranova-navarshi-72-obidena-darzhavata-me-unizi-zhestoko/124261 Goreshto.net
Обичаната Марги Хранова навърши 72 обидена: Държавата ме унизи жестоко!

Марги Хранова не крие огорчението си от родните управници!

Марги Хранова е любимка на няколко от поколенията българи и си го е заслужила. Хитове, прекрасен глас, концерти... през годините тя не спираше да работи и го прави и до днес. Марги навърши 72 години на 20-ти декември като отпразнува рождения си ден между два концерта.

Гостите си тя посрещна в ресторант, където духна свещичките върху своята любима торта с боровинки. И наред с всички важни лични неща, които си пожела, си пожела и адекватно отношение от държавата към себе си.

Оказа се, че Маргарита Хранова е подала отдавна документи за пожизнена пенсия, която се отдава само за заслуги - в нейния случай към музиката. Надявала се да получи поне нещичко за годините, в които е прославяла страната ни не само сред българите, но и сред доста чужденци на Запад. Знаем, че естрадните ни изпълнители са имали големи турнета и концерти навън по времето на соца.

"Е, не. Не ме одобриха за тази пенсия, явно не съм достойна да я получа. Добре, така сте решили, но дори не разбрах защо. Никой не ми отговори на въпросите и не ми каза - така и така, не става, защото... А аз се оказах в ролята на едва ли не - просякиня, която носи бумаги с документи, пита и разпитва", казва Марги Хранова.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.