Обичаният актьор Славчо Пеев: Не мога да ходя, синът ми вече ми е личен асистент!

Славчо Пеев призна, че получил болежките си след прекаран Ковид!

https://goreshto.net/shoubiznes/obichaniyat-aktyor-slavcho-peev-ne-moga-da-hodya-sinat-mi-veche-mi-e-lichen-asistent/123927 Goreshto.net
Обичаният актьор Славчо Пеев: Не мога да ходя, синът ми вече ми е личен асистент!

Славчо Пеев призна, че получил болежките си след прекаран Ковид!

Обичаният актьор от славната стара генерация - Славчо Пеев натъжи феновете си с признанието, че не се чувства добре здравословно. Да, той е вече на години - има навършени 84 лазарника (жив да е и здрав), но основните му болежки дошли след прекаран Ковид.

С К19 се заразил по време на снимките на рекламата, в която участваше с Христо Стоичков. Успял да се излекува, макар и трудно, но впоследствие вирусът го ударил в кръста. Тъкмо си помислил, че е оправил кръста и хоп - ударило го в краката.

Славчо Пеев признава, че трудно се движи сам и затова не е отишъл на партито на Сатиричния театър, чиито талисман е от години. Дори се наложило синът му да му стане личен асистент и то официално - пред държавата, за да може да получава от нея заплата за това, както се полага.

"Предпочетох да е синът ми, отколкото някакъв чужд човек, който дори не ми познава навиците и привичките. Щом моето момче си е тук, в България и е в състояние да го прави, това е по-добрият вариант", казва Пеев.

Той обаче бърза да успокои почитателите си като с усмивка ги уверява, че у дома не се заседява. "Гледам да се движа с бастунчето, пък и някакви упражнения правя", смее се Славчо Пеев.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.