Обрат: Жоро Торнев плътно до леглото на Мира Добрева! (ще се съберат ли пак)

Мира Добрева вече се възстановява!

https://goreshto.net/shoubiznes/obrat-zhoro-tornev-platno-do-legloto-na-mira-dobreva-shte-se-saberat-li-pak/116766 Goreshto.net
Обрат: Жоро Торнев плътно до леглото на Мира Добрева! (ще се съберат ли пак)

Мира Добрева вече се възстановява!

Щастлива новина дойде вчера и хиляди хора искрено се зарадваха. Това са тези, които се молеха за здравето на Мира Добрева. Както знаем, водещата претърпя спешна коремна операция, а лекарите се принудиха да я поставят в медикаментозна кома. Слава Богу, само ден по-късно тя се съвзе и отвори очи като дори е успяла да поговори с дъщеря си Лора Добрева.

Вестите са прекрасни, а Мира ще се чувства все по-добре, защото вече е извън опасност. Друго обаче също впечатли потребителите в нета, които следят за здравето й. И това е поведението на съпруга й Жоро Торнев, който буквално не се отделял от леглото й.

Самият той обяви днес, че жена му се възстановява и всичко тече гладко, но заяви, че ще остави на нея да разкаже какво точно й се е случило - ако и когато иска да го направи.

Ясно е, че Торнев е загрижен за съпругата си, с която бяха разделени от дълго време, но официален развод нямат. Причината Мира да го напусне, бяха множеството изневери на режисьора през годините, за които самата тя открито е признавала.

Дали сега обаче нещата ще се променят и двамата ще се съберат отново, ще видим. Показателно е обаче, че след Торнев, Мира Добрева е нямала друга връзка, което нашепва, че още обича мъжа си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.