Обратен ефект! Андреа се изфука с баба си и дядо си в нета, а феновете я смазаха: Как пък не си взела капчица от тях?!

Андреа отново се изфука с родата си, но я попиляха!

https://goreshto.net/shoubiznes/obraten-efekt-andrea-se-izfuka-s-baba-si-i-dyado-si-v-neta-a-fenovete-ya-smazaha-kak-pak-ne-si-vzela-kapchica-ot-tyah/119017 Goreshto.net
Обратен ефект! Андреа се изфука с баба си и дядо си в нета, а феновете я смазаха: Как пък не си взела капчица от тях?!

Андреа отново се изфука с родата си, но я попиляха!

Чалгаджийката Андреа няма мира - ако не си пуска извънземните г@ли снимки (с целия фотошоп те просто нямат нищо общо с реалността), то ще се хвали с родата си и произхода си. Преди ден певицата пусна поредното фото на баба си и дядо си, този път от тяхната сватба.

Разбира се, бившата на Кубрат Пулев отбеляза колко й липсват, но по-скоро целеше да се похвали с тях, защото липсата, обичта и всички други чувства са твърде личен и съкровен момент, който не се изтипосва току-така пред куцо и сакато...

Както и да е - та, Андреа пусна снимката, на която действително баба й и дядо й изглеждат чудесно. Личи си, че са били интелигентни и стилни хора, с престижна и уважавана професия, а вероятно и достоен живот. Е да де, ама къде тук се вписва внучката, питат се потребители в нета.

"Теодорке, те баба ти и дядо ти са прекрасни и това се вижда, ама ти как поне мъничко не си взела от тях, бе?! Едва ли баба ти се е чекнела г@ла и разкрачена по тук и по там и едва ли с дядо ти са ставали за смях и на уличните котки, както правиш ти от години. Жалко и срам, че си от добро потекло, а се излагаш като някаква краварка", коментират я в мрежата.

А дали Андреа ще се вслуша в някои от тези критики, защото има и доста доброжелателни, това вече е отделен въпрос. Но едва ли, предвид, че поведението й става все по-налудно.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.