Обвиниха Биляниш в кражба, тя изригна: Тъпаци, направихте ме известна!

Биляниш дори благодари на хейтърите за "услугата"!

https://goreshto.net/shoubiznes/obviniha-bilyanish-v-krazhba-tya-izrigna-tapaci-napravihte-me-izvestna/52597 Goreshto.net
Обвиниха Биляниш в кражба, тя изригна: Тъпаци, направихте ме известна!

Биляниш дори благодари на хейтърите за "услугата"!

Чалга певицата Биляна Лазарова - Биляниш беше обвинена от мнозина потребители в кражба. Причината е, че новото й парче е кавър на сръбския хит на певицата Брескавица - "Лоша". Феновете обаче изригнаха, че Биляниш е откраднала музиката и не става за нищо.

Лазарова не пропусна моментално да им отвърне и дори им благодари затова, че са й помогнали да се прочуе и да стане приятелка със самата Брескавица. Последната чула парчето на нашенката, благодарение на това, че потребители масово я тагвали в коментарите си относно "кражбата" на Биляниш.

"Заради тези злобни тъпаци, самата Брескавица ми се обади и ме поздрави като ми каза да продължавам все така и ми пожела от сърце успех. Така че трябва да благодаря на злобарите и малките душички", каза Биляниш.

Тя заяви, че не проумява как всички хора в Сърбия се радват на своите певци и ги подкрепят във всяка една песен, а българите сме царе на плюенето и завистта.

"Повечето от нашите най-големи хитове в поп фолка са точно кавъри. Вземете на Камелия "Луда по тебе", която е кавър на хита на Лепа Брена. Но и много други парчета, които са заимствани от съседите ни. В това няма нищо лошо, само на хейтърите им се привиждат кражби и престъпления", смее се Биляна.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.