Очакваше се: Сузанита обяви раздялата си с Марк Славов! Познайте кой ще се грижи за бебето им...

Сузанита и Марк Славов са скъсали, както се очакваше!

https://goreshto.net/shoubiznes/ochakvashe-se-suzanita-obyavi-razdyalata-si-s-mark-slavov-poznayte-koy-shte-se-grizhi-za-bebeto-im/54815 Goreshto.net
Очакваше се: Сузанита обяви раздялата си с Марк Славов! Познайте кой ще се грижи за бебето им...

Сузанита и Марк Славов са скъсали, както се очакваше!

Да, голямата любов остана в миналото, но кой ли е очаквал нещо по-различно?! Сузанита и Марк Славов се наиграха, полюбуваха се един на друг, пък взеха, че се парясаха. Само дето краят на връзката им не е толкова безгрижен, колкото възрастта им предполага, защото те вече не са двама, а трима.

Знаем, че Сузанита пет пари не даваше, че нито има образование, нито читава професия, нито дори изграден характер и ценности, които да я водят в живота. Въпреки това тя се реши да забременее и да роди бебето си, което, да е живо и здраво, не е ясно на чии грижи ще легне сега.

Сещате се, че Сузанита вятър я вее, а и напоследък говори много за нови проекти, видеа, парчета... не и за сменяне на памперси. От друга страна родителката й Шенай Кузева също е на вълните на любовта с новото си гадже, а и живее в Германия. За Орхан Мурад да не говорим - той пък чака ново дете от новата си съпруга.

Остават само родителите на Марк Славов и казваме директно родителите му, защото и той не е от типа хора, които ще се затворят у дома си в гледане на бебета.

"Няма да коментирам защо и как е станало, не искам да говоря за Марк. Разделени сме, но имаме дете, което ни свързва и ще продължи за го прави, нищо друго", отсече Сузанита в нета. Тепърва ще видим кой ще гледа това дете.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.