Одъртяха, но не се спряха: Див скандал в "Тоника" поболя Стефан Диомов преди турнето!

"Тоника" са любимци на българите, но не спират да се излагат!

https://goreshto.net/shoubiznes/odartyaha-no-ne-se-spryaha-div-skandal-v-tonika-pobolya-stefan-diomov-predi-turneto/113953 Goreshto.net
Одъртяха, но не се спряха: Див скандал в "Тоника" поболя Стефан Диомов преди турнето!

"Тоника" са любимци на българите, но не спират да се излагат!

Те са сред най-големите любимци на родната публика и то от поколения. Обещават да останат такива и занапред, защото песните им се пеят и от днешните ученици. Въпреки това обаче изпълнителите не спират да се излагат и да стават смешни, че и жалки в очите на публиката си.

"Тоника" е събрала едни от най-добрите гласове у нас. Гласове, чиито притежатели обаче не могат да се понасят едни други. Дрязгите и проблемите в групата датират от години, но все си мислихме, че с времето певците ще одъртеят и ще помъдреят...

Е, не би. Верно одъртяха, но не помъдряха. Дни преди старта на лятното им турне, което започва от Пловдив, "Тоника" пак се скарали така, че успели да поболеят от стрес големия Стефан Диомов. Който заявил, че най-вероятно няма да уважи концертите им, защото му е писнало. И с право.

Фактът, че на турнето ще вземе участие и Ева, накарало Тео да се фръцне като лигава мома и да заяви, че няма да пее. Не искал да вижда Ева и явно е готов да пренебрегне феновете си, но да си умре на ината.

Така, вместо Тео, на сцената ще излезе стар и по-непознат кадър на групата в лицето на Емил Василев, който от дълги години живее в чужбина. Все пак концерти ще има. Дано певците да не се хванат за косите и на сцената, смеят се фенове.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.