Одъртява, но не поумнява: Златка Райкова пак се изложи като кифладжийка!

Златка Райкова не спира да прави и плещи глупости!

https://goreshto.net/shoubiznes/odartyava-no-ne-poumnyava-zlatka-raykova-pak-se-izlozhi-kato-kifladzhiyka/122582 Goreshto.net
Одъртява, но не поумнява: Златка Райкова пак се изложи като кифладжийка!

Златка Райкова не спира да прави и плещи глупости!

Златка Райкова може да остарява, но определено не помъдрява - поне на този етап. Но те хората са си го казали - акъл и цикъл ако не ти дойдат навреме... Така де, ще видим.

Днес обаче съпругата на Карен Хачатрян се изцепи с неочаквана глупост, която накара потребителите да изригнат с коментари. А признанието на Златито бе, че много иска да влезе отново във Вип Брадър, ако има нов сезон. Разбира се, иска да влезе вътре с Карен.

Точно това "възпламени" зрителите на Брадъра, които си спомнят ярко и жарко миналото участие на Златка, която се навря в Къщата с бившия си Благой Георгиев. И сега иска да повтори същия резил вероятно, що ли?!...

"Тая кукувица съвсем изчатка. Не си ли спомня, защото ние отлично помним, как я изложи Джизъса миналия път?! Той се държеше като бей, цупеше й се, нареждаше й, караше й се дори, а тя само му мрънкаше и му ходеше по гайдата. Уж характер имала, дръжки! Ревнуваше, плачеше му на Благойчо и го гледаше в очите като куче. Това ли иска да ни покаже пак, само че с Карен?! Резилът й край няма", коментират в нета.

Но всъщност участието на Русата Златка в риалити формати е единственото, което може да й донесе някакви по-сносни пари, а и няколко договори за рекламки впоследствие.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.