Огнена рускиня надъхва боксьора Чар: Разбий го този Кубрат Пулев, няма да ти е трудно! (ВИЖ ТУК)

Рускинята Марина е убедена, че Махмуд Чар ще размаже Кобрата!

https://goreshto.net/shoubiznes/ognena-ruskinya-nadahva-boksyora-char-razbiy-go-tozi-kubrat-pulev-nyama-da-ti-e-trudno-vizh-tuk/144918 Goreshto.net
Огнена рускиня надъхва боксьора Чар: Разбий го този Кубрат Пулев, няма да ти е трудно! (ВИЖ ТУК)

Рускинята Марина е убедена, че Махмуд Чар ще размаже Кобрата!

Убедена, че гаджето й - боксьорът Махмуд Чар ще "отнесе главата" на нашия Кубрат Пулев и то на родна земя, е огнената рускиня Марина. Тя е любимата на Чар и вече го надъхва яко за предстоящата му среща с Кобрата в Арена София на 7-ми декември.

Чар и Марина се запознават на пръв поглед съвсем случайно. Марина отишла със своя приятелка в Дубай, но се оказало, че майката на приятелката й се познавала с Махмуд и го помолила да придружава двете дами, където ходят, за да не им се случи нещо неприятно.

Той се съгласил и дори разказва, че в началото нямал абсолютно нищо към рускинята, гледал на нея като на обикновена жена. Тримата се забавлявали, говорили, прекарали като приятели една цяла седмица, а после Марина си тръгнала за Швейцария, където е домът й.

Тогава Чар усетил, че нещо му липсва - тя му липсва. "Звъннах й и й казах бързо да идва в Дубай. Не приемах отказ. Тя първо се поколеба, но после хвана самолета и пристигна. И така започна историята ни. Когато един мъж открие жената за себе си, той трябва да я грабне, или да се откаже от нея завинаги. Аз избрах първото и ето ни сега заедно", щастлив е Чар.

Тази година през април Марина го дари и със сина им Кабир.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.