Огромен скандал: Попиляха Мила Роберт, която изхвърли българското знаме на прайда!

Мила Роберт направи нещо нечувано и безобразно!

https://goreshto.net/shoubiznes/ogromen-skandal-popilyaha-mila-robert-koyato-izhvarli-balgarskoto-zname-na-prayda/136599 Goreshto.net
Огромен скандал: Попиляха Мила Роберт, която изхвърли българското знаме на прайда!

Мила Роберт направи нещо нечувано и безобразно!

Мила Роберт, ти българка ли си, или танзанийка - това е възможно най-милият и кротък въпрос към щерката на Ваня Щерева, която предизвика чутовен скандал вчера, по време на София прайд.

Няма значение дали Мила подкрепя парада, или не. Очевидно го подкрепя и това е нейно право. Никой не я е укорявал за това, до момента, в който тя излезе на сцената, облечена в рокля с цветовете на трибагреника. Минути по-късно я съдра от себе си и... я изхвърли на земята, за да остане по друга рокличка, с цветовете на съответната общност - на дъгата демек.

Отзвукът след постъпката й беше такъв, какъвто всеки адекватен човек би очаквал. Масови протести и гневни изказвания в мрежите, както и многобройни статии по темата в редица сайтове.

Роберт наистина прекали и ако идеята е била да спечели своите три минутки слава, успя. И без това тя се води певица, но хитове няма и само участието й в Денсинг старс я направи популярна сред масите, но за кратко.

"Интересно дали Ваня Щерева й е казала нещичко за този брутализъм, защото това беше наистина брутално и дори престъпно. Тая патка знае ли, че в държави като Щатите, например, за подобна публична проява ще я вкарат директно в ареста?!", възмущават се хората.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.