Ох, горкият той! Благой Георгиев изрева: Защо все на мен, бе?!

Благой Георгиев пак се почувства онеправдан!

https://goreshto.net/shoubiznes/oh-gorkiyat-toy-blagoy-georgiev-izreva-zashto-vse-na-men-be/132600 Goreshto.net
Ох, горкият той! Благой Георгиев изрева: Защо все на мен, бе?!

Благой Георгиев пак се почувства онеправдан!

Всеизвестният женкар Благой Георгиев, който, разбира се, отрича да е женкар и твърди, че просто търси истинската любов, изненадващо изрева. Този път обаче причината не е поредната му раздяла - за него това вече е като спорт. Към днешна дата той все още се подвизава с дъщерята на Ванко 1 - Ивана Главчева, на която явно не смее да върти номера, за да не развали дослука с рапъра.

Джизъса ревна заради огромната несправедливост - по неговите думи - да му наложат глоба от 2000 евро в Италия. Глобата е за драскане по Колизеума, за което той беше арестуван през 2015-та.

Всички помним простотията му тогава, когато още беше женен за Есмер Омерова и я заведе в Рим. Само че по онова време Блажко опита дори да излъже, че Есмер била тази, която надраскала Колизеума, а той просто поел вината - леле, какъв благородник...

Е, днес вече всичко е ясно и е факт, че Благой е бил простакът, който се е изявил, а той дори вече не отрича това. Но не пропусна и да се оплаче. "Бяхме там около 50 човека, от всички страни. Като видях, че и другите пишат, извадих и аз монета, за да напиша името на Есмер. Но само мен ме арестуваха. Защо?! Защо все на мен?!", жали се футболистът.

И обяснява как шокирано и стреснато гледал в ареста, докато полицаите му се смеели на реакциите.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.