Ох, не спря: Венцислава Тафкова предприе крайни мерки за мъж - свали си хавлията! (СНИМКИ)

Венцислава Тафкова не спря да се показва, другия път ще е дибидюс!

https://goreshto.net/shoubiznes/oh-ne-sprya-vencislava-tafkova-predprie-krayni-merki-za-mazh-svali-si-havliyata-snimki/113249 Goreshto.net
Ох, не спря: Венцислава Тафкова предприе крайни мерки за мъж - свали си хавлията! (СНИМКИ)

Венцислава Тафкова не спря да се показва, другия път ще е дибидюс!

Миската Венцислава Тафкова не може и не иска да приеме, че хората са я забравили и не е интересна никому. Бившата Мис България уж тръбеше навсякъде, че става певица и ще пее, но ей на - оттогава минаха месеци, а тя песен не е издала. Никъде не я й канят, нищо... И й остава само едно - да продължи да се съблАча, че барем получи някой и друг лайк.

Знаем, че основната цел в главната на Венцито е да си намери гадже. Но не някой чичак, който я иска за една вечер, такива бол. Не - тя иска мъж, стабилен, с пари, с възможности, който да я вземе за жена. И, разбира се, да я направи законна софиянка, щото не иска да се връща в родния си Пловдив.

Кой да обясни на Тафкова обаче, че само със свалени дрехи тая работа не става?! Скъсва се момичето да си показва телесните прелести, да бомби бюст със силикон, да си плаща с парите на тате за рекламни статии, но йок - мъжът не идва и не идва.

Преди ден тя стигна дотам, че се снима по хавлия, а после, уж случайно, хавлията й се свлича и аха - да й лъснат зърната. Разбира се, Тафкова можеше да не пуска тези кадри в нета, но как - та нали точно това беше идеята...

Потребители обаче я скъсаха отново от майтапи и я помолиха да разнообрази с позите, стойките, чалъмите и... физиономията си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.