Ох, не й омръзна! Няма ли кой мъж да вземе Венцислава Тафкова, че продължава да си изпраща подаръци сама?! (СНИМКИ)

Венцислава Тафкова тотално изкука и изобщо не осъзнава, че е смешна!

https://goreshto.net/shoubiznes/oh-ne-y-omrazna-nyama-li-koy-mazh-da-vzeme-vencislava-tafkova-che-prodalzhava-da-si-izprashta-podaraci-sama-snimki/121022 Goreshto.net
Ох, не й омръзна! Няма ли кой мъж да вземе Венцислава Тафкова, че продължава да си изпраща подаръци сама?! (СНИМКИ)

Венцислава Тафкова тотално изкука и изобщо не осъзнава, че е смешна!

Смешна си бе, жено, осъзнай се! Това приканват Венцислава Тафкова от сума време насам потребители в мрежата, но она си знае своето. Упоритата пловдивчанка с напъни да се омъжи в столицата, не спира да цоца от богатия си татко пари, за да плаща на сайтове, които уж да се интересуват от нея.

Тафкова винаги си е плащала за медиен пиар, защото се сещате, че никого не го вълнува нито каква нова визия има, нито дали се е тунинговала, или не, нито с кого си ляга. Момичето е толкова скучно и банално, че милата се пробва и като чалга певица, но йок - отново едно голямо нищо.

И вместо да осъзнае способностите си или по-скоро липсата на такива, пък да си стегне багажа и да се прибере в Пловдив, тя продължава да драпа. Последните й "рекламни" снимки са уж подарък от мъж, който я обожава и й изпраща красиви цветя, придружени с бележка „Just call me, baby“ - просто ми се обади, демек...

"Абе, малоумнице, коя адекватна жена ще си снима тези глупости, без да си е показала гаджето поне веднъж, ей така - дори на една снимка?! Заври си я тази картичка у задния двор и бягай към тепетата, че ни писна, ама яко ни писна", попиляха я в мрежата.

Действително Тафкова никога досега не се е показвала с мъж, а каквато е болна на тема известност, щеше да го снима милион и пет пъти, ако имаше такъв.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.