Оха: Юлиан Константинов скъса синджира! (вижте с каква мацка го спипаха - ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Юлиан Константинов се раздели с жена си Юлия преди няколко години!

https://goreshto.net/shoubiznes/oha-yulian-konstantinov-skasa-sindzhira-vizhte-s-kakva-macka-go-spipaha-paparashki-snimki/136758 Goreshto.net
Оха: Юлиан Константинов скъса синджира! (вижте с каква мацка го спипаха - ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Юлиан Константинов се раздели с жена си Юлия преди няколко години!

Преди няколко години оперният певец и панелист при Гала - Юлиан Константинов изпрати брака си в миналото. Той и жена му Юлия се разделиха, но макар певецът никога да не си призна, всеобща тайна е, че причината е негова изневяра.

Констатинов забърсал гореща руса мадама в Пловдив и двамата мачкали чаршафите бая време, докато аферата им не стигнала до ушите на Юлия. Последната побесняла и вместо да тръгне да раздава втори шансове, като всяка втора "патка", тя му събрала багажа и го изритала от дома им. За което, разбира се, можем да я поздравим.

Днес обаче Юлиан отново го кара през просото, но този път не бърза да се обвързва. Близки до него шушукат, че сменял гаджетата доста често, макар че не знаем дали да хванем вяра. Може да пее добре, но вече не е първа младост, а и не е фрашкан с пари, което е основен афродизиак при жените днес.

Но ето, че все пак виждаме с очите си една от тях - стройна мацка с дълга коса и видимо уголемени устни, с която Константинов беше засечен от папараци в Южния парк в София.

Двамата първо се разходиха безцелно, а после седнаха да си гукат в едно от кафенетата...

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.