Оля се: Миската Венцислава Тафкова си отстрани носа с фотошоп! (СНИМКИ)

Венцислава Тафкова сън се спи, за да се показва фотошопирана!

https://goreshto.net/shoubiznes/olya-se-miskata-vencislava-tafkova-si-otstrani-nosa-s-fotoshop-snimki/131059 Goreshto.net
Оля се: Миската Венцислава Тафкова си отстрани носа с фотошоп! (СНИМКИ)

Венцислава Тафкова сън се спи, за да се показва фотошопирана!

Сън не я хваща бившата миска Венцислава Тафкова от мерак да пробва различни приложения за разкрасяване и да ги прилага върху муцуната си. Тя не спира да се снима, да слага отгоре си по няколко филтъра и да се изпрасква в мрежите, за да я хареса някой с тлъст портфейл.

Като гледаме обаче, кандидати липсват, защото фотошопирани сладки личица в нета има колкото щеш, но ако ти липсва друго, ставаш една от многото. А на Венцито определено й липсва - тя не показва нито ум, нито култура, нито общи познания, нито чувство за хумор - абе, нищо. И явно чака само на лъжлива визия, което е кауза пердута.

Тафкова обаче се престарава все повече и на последното й фото шашна последователите си с липсата на... нос. Да, нос има, на мястото си е, но е толкова смален и изтънен, че хората се майтапят, че е "хванал гората".

Знаем, че за момента поне, Тафкова не се е подлагала на ринопластика, следователно просто е прекалила с филтрите. Зевзеци я сравниха с Преслава и й обясниха, че Пресито е била хубава, но към днешна дата е заприличала на маймунче, та ще е добре да не следва примера й. Дори и с фотошоп.

"Вместо да се чудиш как да си покажеш сурата, вземи и прочети една книга и се изкажи по някоя тема. Това би впечатлило хората, а не простотиите ти", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.