Опаа: Наталия Гуркова се "сложи" на Ванко 1

Наталия Гуркова живо се интересува от "нещото" на Ванко 1

https://goreshto.net/shoubiznes/opaa-nataliya-gurkova-se-slozhi-na-vanko-1/116060 Goreshto.net
Опаа: Наталия Гуркова се "сложи" на Ванко 1

Наталия Гуркова живо се интересува от "нещото" на Ванко 1

Рапърът Ванко 1 доскоро минаваше за застаряващ и позабравен, но ето, че нещата се обърнаха. Особено след като към него прояви интерес всепризната хубавица като Наталия Гуркова. Да, вярно е, че и тя бе Мис България преди незнаен брой години, но продължава да е сред най-желаните жени у нас.

Та ето ти изненада - вместо да се покаже с някой излъскан тузар, Гуркова прояви интерес към... "нещото" на Ванко 1. Преди всички да са се хванали за главите обаче, уточняваме, че въпросното нещо, не е онова нещо в панталоните на рапъра, а това, което се мъдри на ръката му.

Часовникът, бе! Часовникът!... Иван Главчев се изтипоса на снимката с дъщеря си Ивана Главчева и Благой Георгиев с часовник, струващ хиляди левове. Да си го кажем направо - баснословна сума. Плюс това моделът се намирал изключително рядко и затова мнозина се поинтересуваха директно.

Сред тях бе и самата Наталия Гуркова, която не се посвени да ахка и охка пред въпросното "бижу". Е, Ванко надали ще го свали от китката си, за да й го подари, но пък нека си го каже жената, лошо няма.

Колкото до самия Ванко, той сега е доволен, че щерката е щастлива с Благой Георгиев, но и е зает да го дебне. "Главчев не е прост, а и отлично познава Джизъса. Така че, както му се хили и пият заедно, ще му отреже лично главата, ако онзи си го навре в нечия друга... така, де", коментират саркастично близки до обкръжението на рапъра.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.