Опасна: Актрисата Неда Спасова лющи ракия и се хвали! (ВИЖ ТУК)

Неда Спасова изобщо не се превзема!

https://goreshto.net/shoubiznes/opasna-aktrisata-neda-spasova-lyushti-rakiya-i-se-hvali-vizh-tuk/120028 Goreshto.net
Опасна: Актрисата Неда Спасова лющи ракия и се хвали! (ВИЖ ТУК)

Неда Спасова изобщо не се превзема!

Шампанско, мартини, кампари, лигавщини... Актрисата Неда Спасова изобщо не си пада по тези женски глезотии и се похвали, че е мъжко момиче - лющи ракия и си свирка, много й е гот.

Тя самата пусна снимка в мрежата, на която явно си е у дома и си е сипала една "грозданка" за отскок. Направила си е и салата, за което я поздравяваме, защото да се пие на празен стомах, не е за препоръчване.

Екранната Кая Райкова от "Откраднат живот" заяви, че е фен на ракията, която си е традиционното българско питие и ако е направена, както трябва, си е илач за доста неща. Спасова явно се застрахова така и от вируси, като се "дезинфектира" отвътре, не само отвън.

"Така де, пак се върна този прословут Ковид и Неда се лекува профилактично, браво на момичето!", коментират потребители в нета, а някои директно я провокираха да ги покани на гости за компания.

Не знаем дали актрисата има компания, или не, защото досега не е обявявала за своя сериозна връзка. Говореше се навремето, че има такава със свой колега режисьор, но тя отрече.

Симпатична сладурана като Неда Спасова едва ли страда от липса на ухажори, но явно критериите й са високи и не обръща внимание на всеки.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.