Опасна е: Марта Вачкова ходи с побеляла коса, но се пусна по напращели "бомби" в мрежата! (СНИМКИ)

Марта Вачкова си живее живота и не спира да пътува!

https://goreshto.net/shoubiznes/opasna-e-marta-vachkova-hodi-s-pobelyala-kosa-no-se-pusna-po-naprashteli-bombi-v-mrezhata-snimki/112454 Goreshto.net
Опасна е: Марта Вачкова ходи с побеляла коса, но се пусна по напращели "бомби" в мрежата! (СНИМКИ)

Марта Вачкова си живее живота и не спира да пътува!

Марта Вачкова е на 63 години, което далеч не е толкова голяма възраст. Затова и отдавна мнозина й се чудят на решението да спре да боядисва косата си и да се пусне тотално побеляла. Марта не е говорила по темата и не е ясно дали е развила някаква алергия към боите, или просто не й пука и е решила да не се занимава с "глупости".

Факт е обаче, че бялата коса й добавя повече от десетина години и драстично я състарява. Е, за да покаже, че още става и е в силата си, Вачкова ошашави днес мрежата като се пусна по... напращели бомби. Тя си е доста надарена в "балконите", а мъжете моментално ококориха очи.

Марта е в Италия, заедно с приятели и с голямата си любов Владо Пенев, с когото са неразделни. Те не спират да пътуват, а в Италия обикалят различни градове и дестинации като не се задържат само на едно място. По време на кратката им почивка в китно градче, Марта се отпусна да се попече на слънце и показа гордо прелестите си.

Помним, че неотдавна актрисата се славеше като заклета нудистка и изобщо не го отричаше. След като се появиха нейни папарашки снимки без "конец" по тялото й обаче, тя сякаш се засрами и започна да се съобразява къде и как се пуска.

А дали актрисата живее под един покрив с Владо Пенев, или са си дали "жилищна свобода", знаят само те двамата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.