Опасна е: Софи Маринова взриви мрежата с издайническа снимка на... (ВИЖ ТУК)

Софи Маринова издаде истината за двете си колежки!

https://goreshto.net/shoubiznes/opasna-e-sofi-marinova-vzrivi-mrezhata-s-izdaynicheska-snimka-na-vizh-tuk/112416 Goreshto.net
Опасна е: Софи Маринова взриви мрежата с издайническа снимка на... (ВИЖ ТУК)

Софи Маринова издаде истината за двете си колежки!

Софи Маринова си е Софи Маринова и винаги ще намери да каже или да свърши нещо, което да разсмее или разбуни духовете. В случая тя остана вярна на себе си и дали случайно, или нарочно, реши да налее масло в огъня по най-обсъжданата тема след рождения ден на Преслава вчера.

А именно - наистина ли двете с доскорошната й врагиня Галена са се сдобрили, или всичко е било само замазване на очите и жест отнемай къде, от страна на Галена.

Знаем, че Преси посрещна личния си празник на участие, където обаче не бе сама, а заедно със Софка и с Галена. И не, че трите са се уговорили, а просто пяха на сватба, на която младоженците са си ги поръчали. Приятно или не, никоя не се е отказала от ангажимента, защото хонорарът е доста добър и не се изпуска.

След полунощ видяхме как Галена честити на Преслава публично, а тя я прегърна топло пред гостите. Някои заподозряха измама и лицемерие, но Маринова пусна две снимки, от които се вижда, че Галена и Преслава са заедно и след тържеството в залата.

Трите, заедно със Софчето, са се снимали на тръгване, а бившите приятелки седят една до друга и на масата, което може би говори за реално помирение. Е, тепърва ще видим дали ще е така, или ще се смразят отново.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.