Орхан Мурад на море с жена си Камелия: Защо обаче и двамата мълчат за бебето, което тя носеше?!

Орхан Мурад и Камелия Добрева са в Турция на море!

https://goreshto.net/shoubiznes/orhan-murad-na-more-s-zhena-si-kameliya-zashto-obache-i-dvamata-malchat-za-bebeto-koeto-tya-noseshe/137865 Goreshto.net
Орхан Мурад на море с жена си Камелия: Защо обаче и двамата мълчат за бебето, което тя носеше?!

Орхан Мурад и Камелия Добрева са в Турция на море!

Баладичният Орхан Мурад избяга от България с жена си Камелия Добрева. Двамата са на море, но предпочетоха да разпускат в Турция, отколкото на родното Черноморие. Самият певец сподели, че ще останат там за две седмици, а после се връщат и подновява работата си по заведенията.

Мурад отдавна не пее по нощни клубове, а и почти не е пял в такива, защото, както сам се изразява, песните му са по-лирични, любовни и бавни и са подходящи за ресторанти, посещавани от друг тип публика.

Сигурни сме, че певецът без работа няма да остане, но феновете му се вълнуват от друго. А именно - защо нито той, нито съпругата му, споменават и думичка за бебето, което очакваха.

Припомняме, че преди повече от година, а може би и две, излезе снимка на положителния тест за бременност на Камелия, а поздравленията бяха хиляди. Оттам нататък обаче всичко секна и темата замръзна. Доста почитатели на Мурад се питат роди ли се бебето, какво се случи, да не е станало нещо непредвидено, но засега поне отговор няма.

Колкото до отношенията му със скандалната щерка Сузанита, Орхан Мурад и тя се помириха, но май само формално. Те не пускат общи снимки заедно и по всичко личи, че не се и виждат често.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.