Орлин Горанов взриви: Познавам жена си Валя от минал живот, тогава сме били заедно! (ВИЖ ОЩЕ)

Орлин Горанов и Валя са заедно от десетилетия!

https://goreshto.net/shoubiznes/orlin-goranov-vzrivi-poznavam-zhena-si-valya-ot-minal-zhivot-togava-sme-bili-zaedno-vizh-oshte/138256 Goreshto.net
Орлин Горанов взриви: Познавам жена си Валя от минал живот, тогава сме били заедно! (ВИЖ ОЩЕ)

Орлин Горанов и Валя са заедно от десетилетия!

Няколко десетилетия заедно са големият Орлин Горанов и съпругата му Валя. Те са сред малкото творчески семейства, които не само не са се разпаднали, а с всеки изминал ден стават все по-силни и сплотени.

Знаем, че Орлин е страшно харесван от жените мъж и има хиляди фенки, които открито го нападат, макар че вече отдавна не е първа младост. Самата му колежка Мариана Попова беше признала в ефир, че когато двамата влезли в един магазин, всички погледи и комплименти се насочили към Орлин.

"Хвърлиха се хората към него, особено жените - то не бяха усмивки, то не бяха мили думи, а мен никой не ме погледна. Все едно не съществувам", смееше се Попова.

Въпреки женското обожание обаче, Горанов си остава верен на Валето, за която каза нещо разтърсващо. Днес, когато са на почивка край морето, той постна снимки и заяви, че с неговата любима Валя са били заедно в минал живот.

"Знам го това и го усещам с всяка своя частица. Познавали сме се от миналия си живот, тогава също сме се обичали. Тези неща, в които доста хора не вярват, се чувстват вътре в теб и няма сила, която да ме убеди, че не е така. Понякога просто знаеш нещо, както че 2 и 2 прави 4", казва певецът.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.