Още ли ще драпа: Евгени показа на Ирина Карабаджак, че изобщо не я забелязва!

Евгени Генчев разказа играта на надутата Ирина Карабаджак!

https://goreshto.net/shoubiznes/oshte-li-shte-drapa-evgeni-pokaza-na-irina-karabadzhak-che-izobshto-ne-ya-zabelyazva/54329 Goreshto.net
Още ли ще драпа: Евгени показа на Ирина Карабаджак, че изобщо не я забелязва!

Евгени Генчев разказа играта на надутата Ирина Карабаджак!

Надутата Ирина Карабаджак, която тези дни не спря да тръби в ефира на "Ергенът" колко е гореща, изкусителна и красива... и как Валерия Георгиева е безлична и бозава, си намери майстора. И то от самия Евгени Генчев, който буквално й разказа играта, показвайки, че няма никакво отношение към нея.

Това се случи снощи, когато Карабаджак сама го дръпна на среща, за да му сподели много важна и болезнена тайна от миналото си. А именно, че е имала връзка с нарцистични типове, които я тормозели и наранявали, най-вече психически...

Тъкмо Ирина каза няколко думи обаче и в края на признанието й дойде Валерия, която нямаше представа от разговора, но решително хвана Генчев за ръцете, дръпна го от пейката и си го открадна. Карабаджак остана със зинала уста, беше в шок.

Не това е важното обаче. Не е важен нито шокът на Ирина, нито дали постъпката на Валерия беше редна или не. Важното е, че макар да чу историята й, Евгени я загърби и я заряза като "барани яйца".

Очакваше се, че след Валерия той ще се върне при Ирина, ще я дръпне сам настрани, за да я изслуша и да си продължат разговора, но... не! Пианистът изобщо не се сети за нея и се отдаде на естественото продължение на вечерта, което повече от всичко показа, че тази жена изобщо не му е в ума.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.