Освини се: Лора Асенова от "Мастършеф" в шок, започна гладна диета!

Лора Асенова му отпуснала края в Италия!

https://goreshto.net/shoubiznes/osvini-se-lora-asenova-ot-mastarshef-v-shok-zapochna-gladna-dieta/125359 Goreshto.net
Освини се: Лора Асенова от "Мастършеф" в шок, започна гладна диета!

Лора Асенова му отпуснала края в Италия!

Помните ли Лора от "Мастършеф", която не успя да грабне победата, нито сърцето на шеф Кустев, макар че неистово се напъваше и за двете... Лора си спечели неприязънта на много от зрителите затова, че най-нагло флиртуваше и дори буквално се слагаше на Кустев, който неведнъж декларира, че е обвързан и много влюбен в жената до себе си.

Лорчето обаче не престана и очевидно си вярваше, че може да го съблазни, но уви - той така и не я погледна. За да утеши посмачканото си его, Асенова наскоро замина за Италия, където остана няколко седмици. Не е ясно с кого е била там, но е ясно, че е плюскала като за световно. Това призна лично тя и обяви, че започва гладна диета и много спорт.

"То не са пици, пасти, сладкиши... Каквото ми беше на сърце и на вкус, от всичко си хапнах и то по много. Като се върнах и видях колко съм качила, хлъцнах, но ще оправим работите. Започвам жесток режим с много фастове и фитнес часове, така че до няколко седмици ще съм обратно във форма", казва Лора.

Колкото по въпроса за мъж до нея, бившата миска не обелва и дума, така че вероятно принцът още го няма. А и както се е засилила да тича все след "заети принцове", надали и скоро ще се появи този, за когото мечтае.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.