От кого се страхува: Надежда Вишева шокира всички с това разкритие!

Надежда Вишева призна нещо, с което удиви мнозина!

https://goreshto.net/shoubiznes/ot-kogo-se-strahuva-nadezhda-visheva-shokira-vsichki-s-tova-razkritie/135163 Goreshto.net
От кого се страхува: Надежда Вишева шокира всички с това разкритие!

Надежда Вишева призна нещо, с което удиви мнозина!

Една от двете финалистки в "Ергенът" - Надежда Вишева, която остана попарена от постъпката на Алек Младенов, шокира с разкритие. Надежда таеше надежда, че именно тя ще е жената в живота на синеочкото и че е открила в негово лице своята половинка и бъдещ баща на сина си.

Уви - нищо от това не се сбъдна, а и Алек дори не й го каза в очите, а избяга от нея и от Магдалена Томова чрез видео послание... Страхливо, но това е друга тема. Днешната отново е свързана със страха, но този на Надежда, която втрещи всички с признанието, че носи в дамската си чантичка сгъваем нож.

Да, ножът е за самозащита - не си мислете, че Вишева иска да резне с него гърлото на Младенов. "Ножът ми е подарък от баща ми и го нося с мен винаги. Той обича да знае, че съм защитена", каза Нани, но с това разсмя повечето от хората в нета.

"Каква защита, бе?! Тя докато го извади, отиде, та се не видя... Да е жива и здрава и да не й се налага, но понякога дори това, че носиш в себе си оръжие, може да ти изиграе лоша шега и да го използват срещу теб. По-добре да си вземе спрей", съветват я в мрежата.

А иначе, освен ножа, Вишева имала цели шест вида червила в чантата и макар да ползвала основно едно от тях, останалите й били за резерва. Знае ли какво ще й щукне?!

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.